Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo

Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo estimated approx 30 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo using 15 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo:

  1. Para el relleno
  2. 250 g queso de untar light
  3. 2 dientes ajo
  4. 1/2 cucharadita orégano
  5. Cilantro fresco picado
  6. al gusto Pimienta
  7. 2 latas pequeñas de atún
  8. 150 g pimiento de piquillo
  9. Para el rollo
  10. 3 calabacines
  11. 5 huevos
  12. 1/2 cucharadita orégano
  13. 1/2 cucharadita ajo granulado
  14. al gusto Pimienta
  15. Pizca sal

Steps to make to make Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo

  1. Rallamos dos de los calabacines lo ponemos en un colador añadimos el pellizco de Sal y dejamos que vaya soltando toda el agua, el otro calabacín lo cortamos en rodajas finas reservamos
  2. Ponemos en un bol los huevos la cucharadita de orégano y de ajo en polvo añadimos pimienta y batimos, vamos cogiendo porciones del calabacín rallado y presionamos con las manos para escurrir todos los jugos, lo vamos añadiendo a la mezcla de huevo, mezclamos
  3. En una bandeja de horno con papel de hornear extendemos la mezcla por toda la bandeja, ponemos encima las rodajas de calabacín dejando que monte una sobre la otra una vez que la hemos cubierto toda presionamos un poco con las manos para que quede las rodajas selladas con el huevo horno precalentado a 190 grados calor arriba y abajo horneamos por 25 minutos
  4. Ponemos en un bol el queso de untar con los dos dientes de ajo pasados por un prensa ajos añadimos el orégano el cilantro picado el atún bien escurrido y los pimientos cortados muy chiquititos añadimos pimienta al gusto lo mezclamos y reservamos en la nevera
  5. Una vez que tenemos la base del rollo horneada ponemos encima otro papel de hornear y le damos la vuelta dejamos enfriar a temperatura ambiente, una vez frío extendemos el relleno dejando el borde de abajo unos tres dedos sin relleno, con la ayuda de papel de hornear lo vamos enrollando a la vez que vamos ejerciendo un poco de presión reservamos en la nevera hasta el momento de comer,(yo lo hice para el mismo día pero se puede hacer y dejarlo preparado un día antes)

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make basic adjustments to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for standard cooking skills for newbies you don't need to discover them however just if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a complete guide to fast and also simple lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Rollo de calabacín con atún pimiento de piquillo. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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