426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura)

426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura)

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura) is one of the most popular of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura) is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura) is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura) estimated approx 1’5 horas.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura) using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Hacia tiempo que lo quería hacer pero no me atrevía. Eso que suba el soufflé lo veía un poco gris. Al final me he decidido. Subió y mucho. Superesponjoso. Muy rico. Nos ha encantado😊

Ingredients and spices that need to be Make ready to make 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura):

  1. 270 ml nata líquida
  2. 1 cebolla pequeña
  3. 1 hoja laurel
  4. 30 gr mantequilla
  5. 25 gr harina de trigo
  6. 3 huevos camperos
  7. 400 gr espinacas frescas
  8. 3 ajos
  9. 1 puñado piñones
  10. 50 gr queso gruyère natural
  11. 100 gr queso oveja viejo
  12. Al gusto sal
  13. Al gusto pimienta negra
  14. Unas gotas de salsa Worcestershire o salsa Perrins
  15. 1 cucharadita mostaza dijon

Instructions to make to make 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura)

  1. En un cazo ponemos la nata con la cebolla pelada y picada con la hoja de laurel. Llevamos a ebullición a fuego suave, apagamos el fuego, tapamos con papel film y dejamos reposar 30 minutos. Colamos y volvemos a poner la nata infusionada en un cazo.
  2. Trituramos la mantequilla con la harina en una máquina trituradora hasta que se quede una especie de arena.
  3. Calentamos la nata hasta que hierva e incorporamos la mezcla de mantequilla y harina. Empezamos a remover a fuego bajo hasta que coja consistencia la mezcla formando una bechamel. Dejamos atemperar ligeramente.
  4. Incorporamos sal, pimienta negra, salsa Worcestershire y mostaza a la mezcla y removemos bien. En una sartén con un poco de aceite sofreímos con la cebolla de la nata, los ajos picaditos, los piñones y las espinacas. Reservamos.
  5. Rallamos el queso de oveja viejo y añadimos a la bechamel. Mezclamos muy bien hasta formar una especie de crema de quesos elástica. Añadimos también sólo las yemas de huevo y mezclamos.
  6. Untamos los moldes con mantequilla y un poco de queso de oveja molido. Montamos las claras de huevo a punto de nieve con la ayuda de unas varillas y con una pizca de sal hasta que estén bien firmes. Precalentamos el horno a 180 (calor abajo y ventilador).
  7. Añadimos las claras de huevo a la mezcla de queso, que tendrá que estar a temperatura ambiente, con movimientos envolventes.
  8. Volcamos la mezcla a los moldes, poniendo un dado de gruyère y las espinacas entre dos capas. Terminamos con un poco de queso de oveja encima rallado y también con un poco de pimienta negra.
  9. Horneamos durante 10 minutos a 180 y después bajar la temperatura del horno a 160 y horneamos 15-20 minutos más. Servir. Que aproveche!!!!

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more components or is a little bit more or less hot, you can make basic modifications to attain this objective. In other words, begin making your recipes promptly. As for standard cooking abilities for newbies you don't need to discover them yet only if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a complete overview to fast and also simple lunch recipes but its good food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy 426. Soufflé de queso y espinacas (principal verdura). Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ensalada de tomate y aguacate

Trucha al horno

Ensalada de patata y judías con mayonesa🥗