Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas

Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas estimated approx 130'.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Esta receta te lleva muy poco esfuerzo, ya que el horno es el que lo cocina y será un plato que lo meterás como un fijo en tus comidas. Se puede maridar con un vino rosado bien frío como es el Alma Atlántica Mencía Rosé de las bodegas Martín Codax. No olvides una buena barra de pan para la salsa...

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas:

  1. 800-1000 g Solomillo de Cerdo (2 unidades)
  2. 100 g Zumo Naranja (1 Naranja de 250 g exprimida)
  3. 200 g Salsa Barbacoa
  4. 20 g Miel de Naranjo (2 chorretes)
  5. 200 g Manzana
  6. 150 g Plátano
  7. 100 g Albaricoque
  8. 8 Puñaditos Sal
  9. Pimienta molida
  10. Papel de Aluminio para el Papillote
  11. Perejil Picado para decorar

Instructions to make to make Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas

  1. Se pone el horno a 180ºC. El tiempo del horno dependerá mucho de si lleva ventilador o no. El mío no lo lleva, pero si lleva ventilador, ponle al menos 20' menos de lo que marque la receta.
  2. Preparamos sobre una fuente de horno con papel sulfatado en la base el paquete de papel de aluminio para el papillote, en donde colocaremos los dos trozos de Solomillo de cerdo, le añadimos un puñadito de sal y pimienta al gusto por cada lado.
  3. En un cuenco introducimos el zumo de la naranja, previamente exprimido, la miel y la salsa Barbacoa. Mezclamos y volcamos por encima de los solomillos. Incorporamos los trozos de fruta de manzana (previamente lavada, pelada y cortada en trozos), de plátano (previamente pelado y cortado en monedas gruesas) y de albaricoque (previamente lavado, pelado y cortado en trozos)
  4. Empaquetamos los solomillos con el papel de aluminio, dejando una burbuja de aire en la parte de arriba. Introducimos en el horno 50’.
  5. Una vez pasados los 50’, sacamos del horno y con cuidado de no quemarnos, abrimos el paquete, damos la vuelta a los solomillos y volvemos a meter otros 50’.
  6. Pasados los 50’, Sacamos del horno y la carne la pasamos a un plato y fileteamos y por otro lado pasamos la salsa junto con la fruta a una cacerola a fuego fuerte (4 de 6) para que se vaya reduciendo.
  7. Pasados 5’ incorporamos la carne fileteada.
  8. Dejamos todo junto otros 5’ mezclando y servimos caliente añadiendo perejil picado por encima.

As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or more ingredients or is a little bit basically hot, you can make basic adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you don't require to learn them but just if you master some easy food preparation methods.

This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Solomillo de Cerdo en Papillote con Salsa Barbacoa, Miel y Frutitas. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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