Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!

Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa! is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa! is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa! is 3 o 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa! estimated approx 40 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa! using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Pues eso, sin cocción previa ¡todo un acierto!
Espero que os guste, por aquí os comparto la vídeo receta: https://youtu.be/ZMZKFyGlNQA

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!:

  1. 1-2 piezas yuca
  2. Abundante agua (para cubrir)
  3. Opcional:
  4. 1 cda aceite
  5. Al gusto sal
  6. Al gusto especias

Instructions to make to make Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!

  1. Una vez que tenemos la yuca lo primero que debemos de hacer es cortar los bordes. Ten cuidado que está bastante dura.
  2. Ahora la cortaremos en rodajas apoyando el cuchillo sobre ella y ejerciendo presión para que se vaya introduciendo poco a poco en la yuca y evitemos cortarnos.
  3. Es el momento de pelar cada trozo. Como os decía arriba hemos usado dos técnicas, con un pelador de patatas que es muy fácil. Y con un cuchillo que nos ha resultado aún mucho más fácil.

    Con el pelador de patatas: cortamos como si fuera una patata, aunque si en alguna zona se ve aún resto de piel o de la segunda capa damos dos pasadas.

    Con el cuchillo: Hacemos un corte en vertical por toda la piel de la yuca, luego metemos el filo del cuchillo en ese corte y hacemos algo de presión.
  4. Vamos a partir cada trozo en bastones, y a la vez que los partimos retiramos del centro la raíz, que es una tira un poco más dura, pero que sale muy bien. Esto a la hora de comerlos si se deja se nos puede hacer bola en la boca.
  5. Ponemos la yuca en agua, y dejamos que remoje entre 3 y 8 horas. La primera vez la dejamos 8 horas y quedo muy buena y la segunda vez solamente 3 y también quedo rica con un interior blandito por lo que podemos acotar el tiempo. Pero siempre que puedas déjalo más, será mucho más fácil luego a la hora de meterla en la freidora de aire.
  6. Pasado el tiempo escurrimos el agua. Yo he agregado un poco de aceite y mezclado con la yuca para que quede un poco más crujiente, también le hemos puesto un poco de sal. Todo opcional, incluso puedes poner especias, eso ya al gusto.
  7. Ponemos la yuca en el cestillo de la freidora de aire, programamos durante 30 minutos a 200º.
  8. Pasado este tiempo puedes sacar y servir. ¡Estará lista, crujiente por fuera y tierna por dentro!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little essentially zesty, you can make basic changes to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for newbies you don't need to discover them but only if you grasp some simple cooking methods.

This isn't a complete guide to fast and very easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Steps to Prepare Ultimate Yuca en freidora de aire ¡Sin cocción previa!. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arroz con pollo 🥘

Ensalada de tomate y aguacate

Trucha al horno