Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico

Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico is 4-5 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico estimated approx 45-50 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico using 29 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

#revistacookpad

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico:

  1. Para los Judiones:
  2. 1 tarro judiones cocidos
  3. 1 cebolla
  4. 1/2 pimiento rojo
  5. 1/2 pimiento verde
  6. 1 trozo puerro
  7. 2 dientes ajo
  8. 1 vaso caldo de carne (al cocer el secreto y pollo)
  9. 3-4 cucharas salsa de tomate
  10. 1 vaso vino blanco
  11. Aceite de oliva
  12. Sal
  13. Perejil picado
  14. Para las Albóndigas:
  15. 2 trozos secreto ibérico
  16. 2 muslos de pollo troceados
  17. 1 zanahoria
  18. 1 trozo puerro
  19. 1/2 cebolla
  20. 2 rebanadas pan de molde
  21. 2 dientes ajo
  22. 1/2 vaso leche
  23. 2 huevos
  24. 100 g harina
  25. Agua
  26. Aceite de oliva
  27. Sal
  28. Pimienta
  29. Perejil picado

Steps to make to make Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico

  1. Albóndigas: Limpiar el secreto y muslo de pollo de grasa. Pelar y trocear la cebolla y zanahoria. Limpiar el puerro. Trocear el puerro. Cocer en agua hirviendo con sal el secreto, pollo y verdura durante 25-30 minutos. Quitar la espuma al secreto
  2. Retirar del fuego el secreto. Escurrir el secreto, pollo y zanahoria. Reservar el caldo (1° foto del paso 6). Poner en remojo el pan en leche durante 5-6 minutos, escurrir. Trocear el secreto. Poner en la picadora el secreto.
  3. Moler el secreto. Poner en un bol el secreto. Desmenuzar el pollo. Poner en la picadora el pollo y zanahoria. Moler el pollo. Añadir al secreto el pollo y zanahoria.
  4. Pelar y picar el ajo. Añadir al secreto el ajo, perejil picado y pan de molde, mezclar. Añadir los huevos.
  5. Mezclar bien la masa. Salpimentar la masa. Dejar reposar la masa. Formar las albóndigas. Reservar las albóndigas. Escurrir los Judiones. Lavar los Judiones, escurrir.
  6. Colar el caldo de cocer el secreto. Pelar la cebolla y ajo. Lavar, secar y trocear el pimiento. Limpiar el puerro. Trocear el puerro. Poner en la picadora la verdura. Moler la verdura. Sofreír en una cazuela la verdura y perejil picado.
  7. Añadir el vino blanco, remover. Dejar evaporar el vino blanco durante 5-6 minutos. Añadir el caldo y salsa de tomate, remover.
  8. Añadir los Judiones, remover. Dejar cocer los Judiones durante 5 minutos. Retirar del fuego los judiones. Pasar por harina las albóndigas.
  9. Freír en una sartén las albóndigas. Añadir al guiso las albóndigas. Cocer las albóndigas durante 5-6 minutos. Retirar del fuego el guiso. Presentar en un plato hondo el guiso de judiones con albóndigas. Servir.

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make basic changes to achieve this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them yet just if you master some simple cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast and very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food How to Make Any-night-of-the-week Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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